Bemutatkozás

Köszöntelek kedves Kolléga! Gratulálok a regisztrációdhoz!

A gyogyszereszek.com weboldal 2018-ban jött létre azzal a céllal, hogy a gyógyszerellátással kapcsolatos hasznos információkat és tájékoztatásokat juttasson el kizárólagosan a szakmai  közönség felé. A Facebookon található számos szakmai csoport legjavát szerettük volna beleönteni ebbe a „klubba”, hogy egy Facebooktól független saját, biztonságos fórumot hozhassunk létre, amely a szakmán kívüli szereplők és a laikus ember számára nem hozzáférhető.
Számos, a Facebookról ismert hasznos funkció került be, így például lehet tartalmakat megosztani, eseményt létrehozni, szavazást kiírni. Ezenkívül azt szeretnénk, hogy te is aktív formálója, alakítója legyél az oldal tartalmának, így lehetőséged van saját magad által feltöltött dokumentumok, jogszabályok és hírek létrehozására.
Nagyon jól tudjuk, hogy a munkaerőhiány a gyógyszertárakba is begyűrűzött az utóbbi időkben. Ezen szeretnénk segíteni azzal, hogy ingyenesen használható állás- és patikahirdető rovatot hoztunk létre, ingyenes reklámfelütet biztosítva számodra.
Gyógyszerészeket, asszisztenseket, szakasszisztenseket  és gyógyszerész hallgatókat egyaránt szívesen várunk.
Ha bármilyen szuper ötleted lenne az oldal fejlődésével, továbbfejlesztésével kapcsolatban, kérlek oszd meg velünk.


Érezd itt jól magad és legyen eredményes napod! 

Üdv.,

A gyogyszereszek.com csapata

Bemutatkozás